OPEN TUINEN DAG 18 JUNI

Volkstuindersvereniging “De Eemakker” ligt in de gemeente Eemnes, gedeeltelijk aan de Noordersingel (nr.18) en de A27, pal naast de Welkoop.

Tijdens de Nationale Tuinweek stelt volkstuindersvereniging “De Eemakker” op zondag 18 juni van 10.00 -16.00  uur haar tuinhekken open voor belangstellenden. Komt u ook onze tuinen bewonderen? U bent van harte welkom. Er  is voldoende  parkeergelegenheid  in de buurt en (beperkt) op ons complex aanwezig.

Wij ontvangen u met (gratis) koffie, thee, limonade etc. met wat lekkers; u kunt hier-voor terecht bij ons verenigingshuisje “De Hut”. (NB: Er is op ons complex geen  toilet aanwezig). Hier vindt u ook  informatie over onze Volkstuindersvereniging en een wandelroute. Bij deze wandelroute behoort ook een fotocollage van meest opvallende tuinen. U treft een grote diversiteit in de aanleg van tuinen. Van strak ingerichte tuinen tot meer “frivole” en “kunstzinnig” ingerichte tuinen met een grote verscheidenheid aan  groenten,  planten, bloemen, struiken en bomen. En er is ook een “bijentuin”.

 

Open dag bericht