OPEN TUINEN DAG 15 JUNI

Volkstuindersvereniging “De Eemakker” ligt in de gemeente Eemnes, gedeeltelijk aan de Noordersingel (nr.18) en de A27, pal naast de Welkoop.

Tijdens de Nationale Tuinweek stelt volkstuindersvereniging “De Eemakker” ook dit jaar weer en wel op zaterdag 15 juni van 10.00 -16.00  uur haar tuinhekken open voor belangstellenden. Komt u ook onze tuinen bewonderen? U bent van harte welkom. Er  is voldoende  parkeergelegenheid  op ons complex aanwezig.

Wij ontvangen u met (gratis) koffie, thee, limonade etc. met wat lekkers; u kunt hier-voor terecht op het parkeer terrein, u vind ons daar wel. (NB: Er is op ons complex geen  toilet aanwezig). Hier vindt u ook  informatie over onze Volkstuindersvereniging en een wandelroute. Bij deze wandelroute behoort ook een fotocollage van meest opvallende tuinen. U treft een grote diversiteit in de aanleg van tuinen. Van strak ingerichte tuinen tot meer “frivole” en “kunstzinnig” ingerichte tuinen met een grote verscheidenheid aan  groenten,  planten, bloemen, struiken en bomen.

Open dag bericht